VIDEO: Filmul de prezentare a proiectelor implementate de GAL Podgoria Panciu

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Podgoria Panciu şi-a prezentat materialul video de informare pentru mediatizarea proiectelor implementate în arealul localităţilor Păuneşti, Fitioneşti, Moviliţa, Străoane, Ţifeşti, Boloteşti şi Panciu.

În cadrul materialului video au fost prezentate exemple de bune practici pentru proiectele implementate prin Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Podgoria Panciu, dar şi imagini și informații despre proiectele de succes și beneficiarii acestora, informându-se populația asupra rezultatelor concrete ale implementării proiectelor contractate și asupra impactului în dezvoltarea economico-socială a comunităților din cadrul teritoriului.

Cei prezenţi au urmărit şi interviurile luate beneficiarilor – publici si privați care au vorbit despre proiectele pe care le-au implementat prin GAL Podgoria Panciu. Beneficiarii au făcut și aprecieri asupra modului de colaborare cu GAL Podgoria Panciu, cu specialiștii din cadrul acestui GAL.

Violeta Chiriac Zina, preşedinte al GAL Podgoria Panciu, a prezentat un bilanţ al proiectelor implementate, fiind vorba de 28 de proiecte pe mai multe măsuri de acţiune.

La eveniment a fost prezent şi Ştefan Sâchin, primarul comunei Boloteşti, dar şi alţi fermieri care au înţeles importanţa unor astfel de proiecte.

Evenimentul de lansare a materialului video de informare pentru mediatizarea proiectelor implementate a avut loc la PENSIUNEA LEONARDO din comuna Bolotești (în cadrul teritoriului GAL), iar la eveniment au participat reprezentanți ai autorităților locale, beneficiarii privați si reprezentanți ai OJFIR Vrancea.

 

prezentare film GAL PP 1 prezentare film GAL PP 2 prezentare film GAL PP 4 prezentare film GAL PP 5