Seminar inchidere proiect la GAL Podgoria Panciu

cropped-logo-podgoria-panciu1050x256.png

Astăzi, 4 noiembrie 2015, s-a ţinut şedinţa de închidere proiect GAL, desfășurată de către echipa GAL Podgoria Panciu la sediul de implementare a proiectului – comuna Țifești.

Acțiunea a constat în întâlniri cu liderii locali și personalul GAL în vederea prezentării activității GAL Podgoria Panciu de la semnarea contractului, până la finalizarea acestuia.

Trebuie remarcat faptul că, deşi contractul de finanţare cu AFIR a fost semnat în data de 22 martie 2013, rezultatele obţinute în doi ani de zile au fost excelente. De altfel, numărul proiectelor implementate susţine eficienţa activităţilor derulate de GAL Podgoria Panciu.

În cadrul discuțiilor purtate au fost date detalii despre următoarele proiecte implementate prin GAL Podgoria Panciu :

  • 17 proiecte pe Măsura 41.112 ”Instalarea tânărului fermier” – în valoare de 680.000 Euro
  • 1 proiect pe Măsura 41.121 ”Modernizarea exploatațiilor agricole” – în valoare de 31.300 Euro
  • 1 proiect pe Măsura 41.312 „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microîntreprinderi”- în valoare de 55.499 Euro
  • 9 proiecte pe Măsura 41.322 ”Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătățirea serviciilor de bază pentru economia și populația rurală și punerea în valoare a moștenirii rurale”, în valoare de 1.699.867 Euro

Totodată, au fost prezentate date despre beneficiarii acestor proiecte, despre modul cum acestea au contribuit la dezvoltarea economică a comunităților precum și impactul general în viața de zi cu zi a comunității. Au fost prezentate exemple de bune practici pentru proiectele implementate prin Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Podgoria Panciu. La sesiunea de informare – închidere de proiect au participat lideri locali și personalul GAL .

Asociatia GAL PP V C footer